Saftig undersøkelse: Så lenge drømmer kvinner om at sex skal vare

05/03/2018 14:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
En ny undersøkelse avslører hvor lenge det ideelle ligget varer, ifølge kvinner.

En undersøkelse foretatt blant 3.836 personer fra forskjellige land, viser at kvinner gjerne vil ha god tid til å utfolde seg i sengen. I hvert fall i teorien.

Det skriver New York Post

Undersøkelsen er gjort av siden saucydates.com og avslører at begge kjønn faktisk drømmer om å ha sex i lengere tid enn de reelt har.

Kvinner ønsker gjennomsnittligt å bruke 25 minutter og 43 sekunder på sex, fra forspil til utløsning, mens menn i gjennomsnitt mener at den perfekte runde i senga bør vare 25 minutter og 51 sekunder. Menn og kvinner har altså noenlunde samme forventninger til sex.

Men selv om begge kjønn tilsynelatende ønsker å bruke like lang tid, så er virkeligheten en smule skuffende. Undersøkelsen viser også at både menn og kvinner - i alle aldre og fra alle land - har sex i mye kortere tid enn 25 minutter. 

Når det kommer til stykket, varer sex høyst omkring 17 minutter i snitt.

Begge kjønn drømmer om at sex varer lengere.

En interessant detalj er dessuten at menn og kvinner generelt har sex i kortere tid av gangen når de er unge, men at de med årene holder lengere og lengere, før kurven begynner å gå den andre veien igjen på et tidspunkt i 30-årene. 

Menn og kvinner i 30-årene bruker mest tid per samleie, mens 18-åringer bruker kortest tid og eldre personer ligger et sted i midten.