Sex på stranden? Sånn skal det gjøres!

13/08/2018 22:00

KC

Sex og samliv
Har den norske hetebølgen forvandlet soverummet deres til et tropisk mareritt? Flytt hanky pankyen ned i strandkanten - det er både deilig forfriskende, utrolig frekt og ikke minst spennende!

Her får dere, i samarbeid med Sinful.no, tips og tricks til hvordan dere har sex i sanden og i vannet UTEN å bli oppdaget. 

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Gjør litt research før dere pakker kondomer og badetøy. Det er hverken gøy (eller billig) å bli tatt på fersken av en muggen betjent, eller å bolle med et publikum bestående av tyske turister. Dere kan allikevel få en frekk og spennende opplevelse hvis dere drar på en strand hvor dere kan kose dere semi-hemmelig, skjult av en badebro, noen store steiner eller busker. Dere kan også oppsøke et mindre befolket sted ved en liten innsjø, med busker og trær dere kan søke uforstyrret tilflukt bak. 

Kamuflasje er et must

Er dere virkelig sugne på et skikkelig adrenalinkick, så plassér dere på en offentlig strand blandt andre strandgjester, og grav en solid fordypning i sanden som er stor nok til dere begge. Legg et teppe ned i fordypningen, ta noen store badehåndkler rundt dere og tafs løs på hverandre. Ha diskret og stille sex i skje under badehåndklene når dere ser deres snitt til det. 

En kjapp en er det beste

Lyn-sex er både virkelig frekt og praktisk, og lange, intense forspill tar seg dessuten ikke særlig godt ut når det kommer til hanky panky ute i det fri. Ta en rask, stående kjappis i krattet bag iskiosken, drist dere til en rask cowgirl i vannet under badebroen, eller en doggy style bak rosebuskene hvis dere øyner sjansen for det. 

Diskré par-lek 

La badeshortsen og bikinien bli på, og ha i stedet topp hemmelig sex. La henne lene seg tilbake i liggestolen, mens du tar full kontroll over nytelsen hennes, og fjernstyr henne til orgasme med dette diskrete, trådløse vibratoregget

Hopp i bølgen blå

Får dere lyst til å ta pirringen til et nytt nivå og fortsette leken i bølgene, så prøv Lelo vibratoregget, som både er 100% vandtett og har en innebygget SenseMotion teknologi, som gir deg muligheten til å føre henne til klimaks kun ved hjelp av håndbevegelsene dine. Du kan jo udfordre henne til å svømme om kapp?

Utnytt mørket 

Pakk rosévin, jordbær og andre deilige saker i picnickurven, og dra til vannet rett før solen går ned. Spis et romantisk måltid i solnedgangen, og elsk i sanden under åpen himmel. 

Psst! Vent med det aller frekkeste til mørket har senket seg, kast klærne og ha sex helt nede i vannkanten. Mørket omkring dere, den kjølige, våte sanden og lyden av bølgeskvulp gir en sanselig og erotisk opplevelse dere sent vil glemme.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.