Sinful avslører sannheten om nordmenns sexliv

19/12/2019 20:00

dagens.no

Sex og samliv
Hvor bor de frekkeste nordmennene? Hvem kjøper mest bærekraftig sexleketøy?

Hva heter de som kjøper mest sexleketøy? Og hvor mange kilometer med dildoer har nordmenn kjøpt i 2019? Det er bare noen av spørsmålene Sinful kan besvare, etter å ha analysert årets salg.

Her bor de frekkeste og kjedeligste nordmennene

Med en sexfaktor på 1,80 er Vestnes den frekkeste kommunen i Norge. Sexfaktoren beskriver hvor mange ganger det har blitt handlet sexleketøy sammenlignet med landsgjennomsnittet. På annenplass, med en sexfaktor på 1,61 kommer Kristiansand, mens Oslo legger seg på en tredjeplass med en faktor på 1,59.

Vågan ligger helt i toppen når man ser på hvilken kommune som har de mest kinky innbyggerne. Her har det nemlig blitt kjøpt 2,36 ganger så mye fetish-sexleketøy som i resten av landet. 

I fjor var det Rælingen som endte opp med prisen som Norges kjedeligste kommune, men det slipper de i år. Nå skal vi nemlig litt lenger vest for å finne den litt triste sisteplassen. Det er nemlig innbyggerne i Luster som har kjøpt aller minst sexetøy per innbygger i år.

Det er spesielt innbyggerne i Frøya kommune som har trykket de bæredyktige produktene til brystet. Frøya er nemlig den kommunen som har kjøpt mest bærekraftig sexleketøy per innbygger. På annenplass kommer Kristiansund og på en hederlig tredjeplass ligger Fræna.

Litervis med glidemiddel og kilometervis med dildoer

Sinfuls salgstall avslører mange morsomme fakta om nordmenns sexliv. De kan blant annet fortelle at det er kjøpt nok glidemiddel til fylle 56 bagasjerom i Norges mest populære bil, Tesla model 3. I tillegg har Sinful solgt så mange dildoer at hvis de ble lagt etter hverandre, ville de tilbakelagt en distanse på over 10 kilometer. Dermed kunne de ha ligget i en lang rekke hele veien opp til Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen, og ned igjen.

Thomas og Silje topper statistikken over navn på personer som har kjøpt mest sexleketøy hos Sinful i 2019. Andre navn på topp 10-listen er Stian, Anders, Linda og Kristin.

Se topp 30-listen over de frekkeste kommunene, kjedeligste kommunene, de mest kinky og de mest bærekraftige, samt de frekkeste navnene og mange flere morsomme fakta om nordmennenes sexliv her: Året Som Gikk 2019.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.