Skal vi leke doktor?

06/05/2018 15:15

KC

Sex og samliv
Tenner du og din partner på søt smerte og intens sanselek? Da er det kanskje på tide dere utlever deres mest pirrende BDSM-fantasier om den ‘onde’ sykepleieren og den stakkars pasienten.

Her får dere, i samarbeid med Sinful.no, oppskrift på hvordan dere kommer godt i gang med å leke lystfylt legepraksis. 

Safety first!

Før dere kaster dere ut i nysgjerrige intimundersøkelser, pirrende smerteforsøk og annen form for ‘hardhendt’ behandling som tilhører det kinky klinikksex-universet, skal dere ha sikekrheten fullstendig på plass. 

  • Alle former for BDSM-lek krever tillit (og samtykke) fra begge parter. Eksperimenter aldri med en (sex)partner du ikke stoler på. 
  • Kjøp alltid sexleketøy beregnet til formålet. Billige saker fra byggehandelen kan gå i stykker og gi alvorlige skader. Inspiser alltid også leketøyet grundig før bruk, så vet dere presis hvordan det fungerer. 
  • GRØNN-GUL-RØD. Siden uttrykk som “stopp” eller “la vær” typisk inngår som en del av erotiske dominansleker, kan dere signalisere til hverandre hvor grensene går med trafikklysets farger. Grønn for ‘fortsett’, gul for ‘vent’ og rød for ‘stopp’. 
  • STOPP! Utover grønn-gul-rød er det viktig at dere avtaler et safety word som kan brukes i nødstilfeller, som overgår både ‘stopp’, ‘stans’ og ‘rød’. Benytt eksempelvis navnet på en frukt, et dyr eller en ting. 

Få styr på roller og outfit

Når dere har styr på sikkerheten, skal det sørges for roller og antrekk. Dere kan naturligvis leke doktor splitter nakne, men skal fantasien fullføres er det opplagt å iføre dere noen pirrende kostymer som leger eller sykepleiere, som er med på å understreke den opphissende maktfordelingen mellom dere. 

Kontroller refleksene 

En god fysisk undersøkelse starter alltid med en omhyggelig kontroll av pasientens reflekser. Test din lidende klient sine reaskjoner og følsomhet overfor kulde med en iskald isterning mot hans eller hennes nakne hud. Fokuser på brystregionen, fotsålene og knehasene, og følg eventuelt opp med et pinwheel, som gir en mild, prikkende følelse. 

Fritt utsyn

Gi din kvinnelige pasient en velutført gynekologisk undersøkelse med et vaginalt speculum i kølig, rustfritt stål. Instrumentet sikrer deg fullt innsyn og gjør din pasient vidunderlig sårbar og deilig åpen og innbydende. Du kan jo med fordel undersøke med dine fingre (eller en annen del av kroppen) om hun har et velfungerende G-punkt i denne situasjonen. 

Psst! Husk glidemiddelet før du innfører speculummet (eller deler av deg selv)! 

Inspiser bakdøra 

Har kanskje også han et følsomt område gjemt innvendendig? Få full adgang til hans hemmelige orgasmeknapp med en tunnelplugg, og utforsk han grundig bak med fingrene eller masser hans prostata med en dildo. Gi opplevelsen et ekstra twist og skyll ham samtidig innvendig med lunkent eller kaldt vann ved hjelp av en analdusj. 

Pirr nerveendene

Har du mot til å ta klinikkleken til neste nivå? Så pirr hverandre følsomme nerveender i og rundt urinrøret med dilatorer og sounds, og oppnå den ultimate følelsen av lyst og frydefull smerte. Bruk rikelig med glidemiddel og la dilatoren selv synke langsomt ned gjennom urinrøret uten å tvinge den frem.