Slik får du bedre morgensex

Det kan være vanskelig å våkne opp om morgenen uten å trykke på slumre-knappen et utall ganger, for slett ikke å snakke om morgensex.

Men det er altsp flere fordeler ved å starte dagen med sex. 

Du får ikke bare bedre humør til resten av dagen, regelmessig sex bidrar også til å styrke hukommelsen din og minske stress.

I samarbeid med  medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, gir deg derfor fem gode råd slik at du kan bli bedre til å starte dagen med fantastisk sex.

5 enkle råd til bedre sex om morgenen

1. Trekk fra gardinene fra

Mange av oss har ikke morgensex rett og slett fordi vi er trøtte.

Hvis du trekker fra gardinene når alarmen ringer om morgenen og lar lyset komme inn, så vil det bidra til at du føler deg mer opplagt.

Ifølge Michael Breus, kjent som ”The Sleep Doctor”, virker lyseksponering bedre til å gi deg energi til sex enn å legge seg tidlig kvelden før.

2. Bruk en vibrator

Du har ofte begrenset tid om morgenen, og derfor er det en god idé med en hjelpende hånd hvis både du og kjæresten din skal nå klimaks. 

Denne testvinnende klitorisvibratoren er alt du trenger for en rask morgenrunde i senga. Den har åtte pirrende vibrasjinsmønstre, og dens ergonomiske design gjør at du kan målrette stimuleringen slik at du får deilige vibrasjoner akkurat der du vil ha det.

3. Omfavne kroppens dufter

Noen par er altfor bevisste på morgenånde og luktende armhuler til å ha het sex om morgenen.

Men i stedet for å stresse over det, så nyt øyeblikket. Kanskje du til og med blir ekstra tent av den litt dyriske måten å ha sex på. 

4. Hopp i dusjen sammen 

Hvis dere allikevel bestemmer dere for å vaske dere først, så kan dere med god grunn ta en dusj sammen.

På den måten slår dere to fluer i en smekk – du får kinky morgensex i dusjen og er ren resten av dagen.

5. Ta en rolig morgen

Hvis du ikke er et morgenmenneske eller bare har litt ekstra tid, så ta en rolig morgen og nyt hverandre.

Du kan starte med å sakte pirre kjæresten din ved å la fingeren din gli opp og ned kroppen. Du kan også gi en god massasje og sakte bevege deg mot kroppens mer intime områder.

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

”Hvis dere har et hektisk skjema, så velg en morgen hvor dere begge kan ta dere litt ekstra tid. Kvinner bruker ofte lengre tid på å bli klare for sex enn menn, og derfor kan en rolig start gjøre susen. Dere kan med fordel bruke et silikonbasert glidemiddel som gjør det vått og behagelig for dere begge. Bruker dere kondom eller skal dere ha med sexleketøy i sengen, så er vannbasert glidemiddel som denne økologiske, som er fremstilt av naturlige ingredienser, et must-have,” er rådet fra Mathilde Mackowski.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.