Slik får du en superorgasme

04/09/2017 16:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Noen kvinner kan under de rette omstendighetene oppnå det eksperter kaller en superorgasme.

Noen heldige kvinner skal angivelig være i stand til å få det som kalles en ‘superorgasme’.

Ifølge ekspertene tilsvarer en superorgasme å få 100 orgasmer på rad. Det skriver New York Post.

I forbindelse med en dokumentar med tittelen ‘The Super Orgasm’ ble fem kvinners hjerner overvåket, for å undersøke myten om kvinner som oppnår forskjellige orgasmer. 

Dokumentaren ble produsert av britiske Channel 4.

Den sexy undersøkelsen viste blant annet at kvinner som fikk flere orgasmer, frigjorde et høyere nivå av oxytocin. Det er et hormon som ofte omtales som kjærlighetshormonet, og styrker båndet til sexpartneren.

De kvinnene som er i syand til å oppnå en superorgasme, har i tillegg en høyere blodgjennomstrømning til kjønnsorganet, enn de kvinnene som oppnår en svakere orgasme.

De kvinnene som får vanlige/svakere orgasmer, vil som regel ha et lavere nivå av såkalte alfabølger, som stiger når kvinner når klimaks.

Kvinner som får superorgasmer, har omvendt et høtt nivå av alfabølger, hvilket betyr at de er veldig avslappet under prosessen.

Ekspertene mener at det kan være mulig for kvinner å  oppnå superklimaks med den rette blandingen av avslapning, yoga og et sterkt bånd til partneren. Ifølge ekspertene kan en vesentlig del av det å oppnå en superorgasme nemlig være at kvinnen har evnen til å ‘skru av hjernen, engasjere seg mer og gi helt slipp’.

5 enkle triks: Slik gir du ham en blowjob som suger all fornuften ut av ham