Slik kjøper du sexy undertøy til kjæresten din

12/03/2018 10:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Som mann kjenner du sikkert til den usikkerheten som kan være forbundet med å kjøpe en gave til kjæresten din. Spesielt hvis du beveger deg inn i undertøysland. For hva er det hun liker og hva skal du velge?

Med en bursdag eller en annen feiring ventende rundt hjørnet, så kommer du faktisk ikke utenom.

Sammen med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, ser vi nærmere på hvordan du velger riktig undertøy som får kjæresten din til å føle seg som en gudinne.

5 enkle tips til å kjøpe sexy undertøy til kjæresten din

1. Vær selvsikker

Du skal ikke bekymre deg for hvor lenge dere har vært sammen. Enhver kvinne elsker å få undertøy av mannen sin.

Ikke bare er det en fryd for dine øyne, sexy undertøy gjør også at hun føler seg selvsikker hvilket er en perfekt måte å holde gnisten tent mellom dere.

2. Kjenn hennes ønsker og behov

Prøv å finne ut hva slags undertøy kjæresten din liker.

Er hun sjenert og selvbevisst eller utadvendt og forførende?

Når du kjøper undertøy til kjæresten din, så er det viktig at det er noe hun vil gå med.

Det kan godt være du finner noe som du synes er veldig sexy, men som hun ikke kommer til å orke å gå i, og det funker ikke. Så fokuser på hva det er hun føler seg sexy i.

3. Ha oversikt over stil og størrelse

Det kan være lurt å ta en titt i kjærestens undertøysskuff før du shopper, slik at du vet hvilken stil og størrelse hun bruker.

Der er mange faktorer du skal vurdere når du går i gang. Skal det være push-up? G-streng eller truser? Silke eller blonder?

Hvis du er i tvil om fargen, er sort alltid en klassiker, mens rød kan være en god farge hvis kjæresten din er litt mer vågal.

4. Selve kjøpet

Det er ikke her du skal spare, for kvalitetsundertøy kan ha en nesten magisk effekt på en kvinne – noe du kommer til å merke i senga.

Sørg for å kjøpe en bh og truse som matcher, også kan du vurdere om du vil legge til noen litt frekke strømper.

5. Overrask henne

Det er ikke så spennende å få lekkert underøy hvis det ligger i en gammel plastpose.

Velg en innpakning som er like luksuriøs og elegant som innholdet, og overrask henne med gaven når hun minst venter det. 

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

”Sexy undertøy har en helt spesiell effekt på kvinner. Når hun tar på seg et lekkert matchende sett som sitter ordentlig, kommer hun uten tvil til å føle seg sexy, men også mer selvsikker, sterk og feminin. Hos Sinful.no har vi et bredt udvalg av underøy både med blonder, perler eller gjennomsiktig stoff, slik at det er noe for enhver smak. Hvis du vil gjøre det lille ekstra, så velg noen fine strømper for å fullføre den sexy looken", er rådet fra Mathilde Mackowski.