Tenåringsjente vil selge jomfrudommen sin, men hun har noen strenge krav

10/06/2017 10:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Jomfru har sat sin mødom til salg
Foto: Locanto
1.700.000 kroner. Den prisen har en 19-årig ung kvinne fra Australia satt på jomfrudommen sin via en salgsannonse.

Det kan godt være at den første gangen ikke er spesielt minneverdig, men for de fleste av oss er det allikevel noe ganske spesielt. Men flere unge kvinner har gjennom de seneste årene satt jomfrudommen sin til salgs på nettet. 

Senest har en 19-årig australsk kvinne i følge dailymail.com satt inn en jomfrudoms-annonse på hjemmesiden Locanto, som tilsvarer en australsk utgave av finn.no. Der beskriver den unge kvinnen seg selv som 161 cm høy og atletisk bygd med en vekt på 44 kilo. Teksten er ledet av adskillige bilder hvor hun viser seg frem kun iført undertøy.  

Under overskriften “Virgin seeks you, Sydney City” (Jomfru søker deg, Sydney, red.) skriver hun dessuten: “Hei, jeg er en 19-årig jente som ønsker å selge jomfrudommen min”, hvoretter hun setter opp betingelsene for den oppsiktvekkende handelen. 

Blant annet forventer hun at hun skal møte kjøperen på en restaurant så de kan spise middag først. Kjøperen kan selv bestemme hvilket hotell samleiet skal foregå på, men den unge kvinnen påberoper seg retten til å ikke gjennomføre hvis hun ikke har lyst. 

(Artikkelen fortsetter etter bildet)

Videre krever hun at det blir brukt kondom, og advarer den eventuelle kjøperen om at det skal betales inn en form for forskudd. 

Det understrekes også at det ikke skal bli brukt sexleker, og det må ikke utøves vold eller filmes. 

(Artikkelen fortsetter etter bildet)

Annonsen runder av med å avsløre hvilken pris hun er villig til å akseptere. 

(Artikkelen forstetter etter bildet)

“Prisen er 250.000 dollar (ca.1,7 mill. kroner). Skriv til meg hvis du har spørsmål eller har et tilbud. Jeg er åpen for alt.” 

(Artikkelen fortsetter etter bildet)

Den australske tenåringen er langt fra den første som tilbyr jomfrudommen sin mot betaling. Forrige måned satt en tysk tenåring jomfrudommen sin til salgs via en auksjon på en hjemmeside, som påstår at de har leger tilknyttet som kan bekrefte at jentene er jomfuer. 

I dette tilfellet bestemte 18-årige, tyske Kim å selge kroppen sin til høystbydende, slik at hun utover studiene sine kunne få råd til en leilighet og en bil. Ifølge et lokalt medie var minimumsbudet 100.000 Euro, som tilsvarer cirka 1 million norske kroner. 

 

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.