Brun Uten Sol: Ny selvbrunings pille skal minske risikoen for hudkreft

Sommeren er i gang, men mange har ofte utfordringer med å oppnå den perfekte brunfargen.

Man kan få feil tan-lines, bli solbrent og samtidig er også risikoen for hudkreft ved å eksponere seg for solens UV-stråler der.

For å fremme sunnhet og forebygge hudkreft, har den Britiske produsenten, On Group Ltd, nettopp lansert et kosttilskudd, som ved bruk av 5 forskjellige carotenoider, kan stimulere kroppens melaninproduksjon for å sikre en sikker og sol-fri brunfarge.

Proto-col Bronze klargjør effektivt din hud til sommeren ved å gi en perfekt og naturlig brunfarge. Kosttilskuddet inneholder en blanding av 5 naturlig carotenoider, som stimulerer kroppens melaninproduksjon. De aktive ingrediensene er alle kraftfulle antioksidanter, som sammen kan fremme din huds bruen glød året rundt. Kjøp Proto-col Bronze her.

Sikkert og Naturlig

I kampen for å fremme hudens sunnhet og nedbringe de mange tilfellene av hudkreft, har On Group Ltd i samarbeide med Britiske forskere, utviklet et 100% naturlig kosttilskudd, som effektivt kan fremme melaninproduksjonen og gi resultater på kun 2-4 uker.

Formålet er å fremme hudens sunnhet for personer, som ellers ville ha brukt mange timer i solen og den farlige UV-strålingen. Med Proto-col Bronze kan du oppnå en solbrun farge på naturlig og sikker måte.

Offisiell forhandler i Norge

I samarbeide med Shytobuy.no er Proto-col Bronze nettopp blitt lansert i Norge, så de Norske forbrukerne nå også har muligheten for å oppnå en naturlig solbrun hud på en sikker måte.

En pakke inneholder 120 kapsler, som rekker til cirka 1 måneds forbruk. Du skal kun ta 4-6 kapsler daglig i de første to uker eller inntil den ønskede fargen er oppnådd. Deretter vedlikeholdes brunfargen med 2-3 kapsler daglig.

Shytobuy.no er en anerkjent forhandler av naturlige kosttilskudd som spesialiserer in hund og pinlige lidelser. Med deres utvalg av naturlige produkter, har du hjulpet Nordmenn med deres pinlige problemer siden 2003.

Kjøp Proto-col Bronze her.