Emosjonell sykkelstjerne deler bilde: «Ganske skummelt»

17/04/2024 15:00

Emma

Sport
Foto: Johnny Wojciech Kokborg
Foto: Johnny Wojciech Kokborg
Han trodde han aldri kunne leke med barna sine igjen.

Den australske syklisten Jay Vine var en av de hardest skadde i den nå famøse krasjen i Baskerland rundt, som også kostet den danske superstjernen Jonas Vingegaard dyrt.

For Vine var det imidlertid flere dager da han virkelig tvilte på at han kunne gå igjen etter å ha pådratt seg livstruende skader.

Heldigvis for ham ser alt lyst ut, og han unngår operasjon for bruddene i ryggen. 

Vines kone har beskrevet det som et «mirakel» at ting ikke ble verre.

"Jeg kan ikke tro at jeg skal gå igjen og kunne leke med barna mine en dag. Det var ganske skummelt i noen dager hvor vi ikke visste om operasjon ville være nødvendig eller om nevrologiske problemer ville oppstå," skrev han i en oppdatering direkte fra sykehuset.

Her har han på seg en nakkekrage som skal holde ham med selskap de neste månedene.

– Jeg har kunnet gå rundt på rommet mitt ved hjelp av rullator. Å ta det første skrittet var ganske emosjonelt etter alt jeg har vært gjennom.

Vine takker alle for den massive støtten han har fått.

UAE-rytteren påpeker imidlertid at veien tilbake vil bli lang og hard.

Vine og kona venter parets første barn.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.