Erling Haaland åpner opp EM-skuffelsen

13/06/2024 05:00

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Fotballstjernen åpner nå opp omkring EM.

I et eksklusivt intervju med TV 2 åpner den norske stjernen opp om den utfordrende sesongen han har hatt, og reflekterer ærlig over sin egen innsats, selv om han var plaget av skade i to måneder og ender opp med å gi seg selv et beskjedent terningkast tre.

Han er ikke bare kritisk til sin egen prestasjon på landslaget, men han deler også tankene om Norges fravær i det kommende fotball-EM i Tyskland.

"Jeg føler naturligvis et enormt ansvar for dette. Det er noe jeg har følt lenge. Å sikre at Norge kvalifiserer seg til mesterskap er en stor del av mitt ansvar, så det ligger tungt på meg," deler Haaland.

Han innrømmer også at det er en bittersøt følelse når lagkamerater og venner forbereder seg til å delta i mesterskapet, mens han selv ikke er med.

Etter Norges manglende kvalifisering til mesterskapet, har det vært økt debatt om hvorvidt Ståle Solbakken er rett mann til å lede det norske laget videre. Haaland uttrykker likevel at han setter pris på å jobbe med Solbakken.

"Jeg har en god relasjon til ham. Jeg føler jeg har gjort mitt beste på landslaget, og vi var nær ved å lykkes. Det var en knapp affære, men ikke knapp nok," oppsummerer Haaland.

Herunder kan du se highlights fra kampen mellem Norge og Slovakia:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.