Får 1 milliard i signeringsbonus

03/06/2024 14:00

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alt tyder på at Kylian Mbappés overgang til Real Madrid på fri overgang snart vil bli annonsert. Men den "gratis" overføringen vil absolutt ikke være gratis for de nylige vinnerne av Champions League.

For ingenting er gratis i fotball.

Ifølge Sky Sports sine opplysninger betaler Champions League-vinnerne den franske superstjernen svimlende 100 millioner euro, tilsvarende over 1 milliard norske kroner, bare for å signere kontrakten.  

Til tross for den ville bonusen Mbappé samler inn ved overgangen, går han på akkord med månedslønnen for å spille i Real Madrid.

en offensive spilleren skal ha fått nesten 900 millioner NOK per år før skatt det siste året han spilte i PSG, mens han ifølge Sky "bare" får 170 millioner NOK per år etter skatt i Real Madrid.

Et massivt lønnskutt for franskmannen, som til tross for det rapporteres å være så nærme et bytte at han vil presenteres denne uken i den spanske hovedstaden. 

Mbappé flyttet til PSG for cirka 2 milliarder norske kroner fra Monaco i 2018. På de seks årene han har spilt for Paris-klubben har de til gjengjeld scoret 256 mål på 308 kamper.

Og ifølge flere medier skal han være så verdsatt i landet at selv Frankrikes president Emmanuel Macron flere ganger har forsøkt å få superstjernen til å bli i Paris. 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.