Første gang siden hjertestansen: Christian Eriksen er tilbake på skjermen

26/11/2021 13:50

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Christian Eriksen har vært relativt tilbaketrukket siden han kollapset i Parken, men nå er han tilbake på skjermen.

Det er ikke mye du har sett av Christian Eriksen siden han fikk hjertestans og kollapset på torvet i kampen mellom Finland og Danmark i juni.

Nå er den 29 år gamle danske fotballspilleren tilbake på skjermen. Dette er i forbindelse med en video som er i tjeneste for en god sak, er laget og delt av Herrelandslaget på Instagram.

«Jeg håper du vil støtte de sårbare familiene i Danmark som hver dag sliter med å få endene til å møtes,» sier Christian Eriksen i videoen, der han forteller en historie om et barn hvis familie ikke har råd til at hun kan gå til ridning.

I videoen får han selskap av en av lagkameratene, da landslagets keeperstjernen Kasper Schmeichel også er en del av videoen.

Klippet tar sikte på å øke bevisstheten om «Alle våre barn», som sendes på dansk TV 2 søndag kveld klokken 20.00. Den danske fotballstjernen vil imidlertid ikke være en del av selve showet. 

Det skriver B.T.

Du kan se hele videoen her.

Hensikten med «Alle våre barn» er å skape et bedre liv for sårbare barn i Danmark.  Kampanjen, som Christian Eriksen er med på, står bak TV 2, Fotballstiftelsen og Røde Kors.

Siden hjertestansen har Christian Eriksen holdt mye for seg selv og har fokusert på å komme seg på best mulig måte. Derfor har det også vært stor tvil om hva hans fremtid ville tilby og om han ville avslutte sin karriere som profesjonell fotballspiller.

Det gjenstår å se om den 29 år gamle fotballstjernen vil fortsette karrieren, ettersom verken han, klubben Inter eller det danske landslaget har annonsert noe.

I det siste har det imidlertid kommet meldinger om at Eriksen har bestemt at bildene fra Parken ikke skal være de siste bildene fra fotballkarrieren. Derfor vil han prøve å fortsette sin karriere i et annet land.