Gøran Johannessen med triste nyheter

25/04/2024 13:29

redaktion

Sport
Foto: DarioZg / Shutterstock.com
Foto: DarioZg / Shutterstock.com
Nå kommer Gøran Johannessen med en trist melding.

Han gikk glipp av OL for tre år siden, og nå må Gøran Johannessen gi opp drømmen om å representere Norge i sommer.

Den norske stjernen har revet akilleshælen. Dette skriver klubben hans, Kolstad, som signerer ham ut for seks til åtte måneder.

– Det er forferdelig leit for Gøran som har jobbet så hardt over lang tid for å få kontroll på den skaden. Det har sett bedre og lysere ut lenge nå, så smeller det. Det er kjempetrist, sier den norske landstreneren, Jonas Wille, til VG.

Wille fikk den triste nyheten onsdag mens Johannessen var på vei til sykehuset. Landstreneren henspiller på at Johannessen lenge har slitt med akilleshælen, men at OL var innen rekkevidde.

Slik er det ikke lenger, noe som er et slag for Norges medaljehåp, mener TV 2 Sports håndballekspert Bent Nyegaard. Det skriver danske TV2.

– For det første er det veldig synd for Gøran Johannessen, men så er det noe skikkelig dårlig for det norske landslaget. På forhånd var det få venstrehendte i laget, og Johannessen var skjebnebestemt til å måtte styre kampen med Tobias Grøndahl, sier Bent Nyegaard.

Johannessen kan følge sine landsmenn kjempe om suksess i OL i Paris fra 25. juli til 11. august.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.