Hjerteskjærende nyheter for Jonas Vingegaards: Flere bein er brukket

11/04/2024 05:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Jonas Vingegaard er stabil og bevisst, men dessverre har krasjen kostet flere beinbrudd.

På 4. etappe av det prestisjefylte sykkelrittet Baskerland Tour ble TV-seerne vitne til en grusom og dramatisk krasj som sendte flere ryttere i ambulanse. Blant dem danske Jonas Vingegaard.

Samme kveld kom Team Visma Lease a Bike med en oppdatering på Jonas Vingegaard, og selv om det er gode nyheter at dansken er bevisst og stabil, er det fortsatt triste nyheter.

Det nederlandske laget skriver at Jonas Vingegaard har brukket både kragebeinet og flere ribbein i forbindelse med ulykken.

– Det var en stygg krasj, men heldigvis er han stabil og bevisst. Undersøkelser på sykehuset har avdekket at han har brukket kragebein og flere brukne ribbein. Han forblir på sykehuset som et føre-var-tiltak. Takk for alle meldingene, skriver teamet hans.

Jonas Vingegaard var den store favoritten til å vinne sammenlagtseieren, akkurat som før krasjen var han også den store favoritten til å vinne Tour de France, som ville vært den tredje på rad.

Ulykken setter imidlertid store spørsmålstegn ved om Jonas Vingegaard vil bli frisk, og hvis han gjør det, hvilken tilstand vil han da være i.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.