Hockey-profilen Alexander Reichenberg er død

06/05/2024 08:32

Emma

Sport
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Ishockey-profilen Alexander Reichenberg (31) er død.

Alexander Reichenberg har spilt for klubber som Sparta Praha og Färjestad i sin karriere. Han returnerte til sin barndomsklubb Lillehammer høsten 2021 etter opphold i utenlandske og norske toppklubber.

Reichenberg oppnådde hele 44 poeng i den norske grunnserien forrige sesong.

Nitten.no rapporterte også før helgen at Reichenberg hadde samtaler med Vålerenga og følte interesse fra Danmark, Slovakia, Østerrike og Frankrike: 

– Det er godt å ha alternativene, men det må føles riktig, uttalte han selv.

Da nettstedet snakket med ham dagen i forveien, holdt han på å flytte ut av leiligheten sin på Lillehammer. Reichenberg åpnet imidlertid for å bli værende. 

Gått bort

Men nå har Ishockey-profilen altså gått bort, det melder Lillehammer IK på sin nettside.

Nyheten er publisert i samråd med de pårørende.

«Det er med stor sorg Lillehammer Ishockeyklubb i dag har mottatt budskapet om Alexander Reichenbergs bortgang», står det.

På sosiale medier har flere delt deres sorger over dødsfallet, du kan se noen herunder:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.