Johannes Thingnes Bø er forlovet

22/12/2017 15:00

Anniken Hauge

Sport
Skiskytter-stjerna lever glade dager for tiden.

Den 24 årige skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø lever glade dager, og ikke bare i skisporet, der han nylig tok fire verdenscupseirer på rad og ble hyllet som 'verdens desidert beste', skriver VG.

Nå avslører også ski-esset at han er forlovet med kjæresten sin, 24-årige Hedda Kløvstad Dæhli.

For knapt en time siden publiserte han et bilde av Heddas hånd med forlovelsesring og tilhørende tekst; 'She said YES!' 

Gratulasjonene har strømmet inn til skiskytterkongen og kjæresten – innlegget har fått nesten 20.000 likes på knapt en time.

Ifølge VG møttes Thingnes Bø og Dæhli på sommeren i 2015. Først den 13. juni i fjor ble det klart at de var kjærester, etter et Instragram-innlegg hvor Dæhli skrev: 'For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla.'

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.