Johannes Thingnes Bø er forlovet

22/12/2017

Anniken Hauge

Sport
Skiskytter-stjerna lever glade dager for tiden.

Den 24 årige skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø lever glade dager, og ikke bare i skisporet, der han nylig tok fire verdenscupseirer på rad og ble hyllet som 'verdens desidert beste', skriver VG.

Nå avslører også ski-esset at han er forlovet med kjæresten sin, 24-årige Hedda Kløvstad Dæhli.

For knapt en time siden publiserte han et bilde av Heddas hånd med forlovelsesring og tilhørende tekst; 'She said YES!' 

Gratulasjonene har strømmet inn til skiskytterkongen og kjæresten – innlegget har fått nesten 20.000 likes på knapt en time.

Ifølge VG møttes Thingnes Bø og Dæhli på sommeren i 2015. Først den 13. juni i fjor ble det klart at de var kjærester, etter et Instragram-innlegg hvor Dæhli skrev: 'For ett år siden i dag skjenka han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla.'

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.