Leverkusen feirer klubbens første mesterskap

15/04/2024 11:00

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Leverkusen vant 5-0 over Werder Bremen og er tyske fotballmestere.

Leverkusen vant klubbens første tyske fotballmesterskap søndag.

Gullet ble sikret foran de fem siste rundene da Leverkusen vant 5-0 hjemme over Werder Bremen.

Fansen stormet banen i vanvidd og feiret triumfen med spillere og managere.

– Det er helt ubeskrivelig. Det har ikke sunket inn ennå hva vi har oppnådd. Jeg må ned i garderoben og tenke på det, sier målscorer og talisman Granit Xhaka etter seieren.

– Vi hadde selvfølgelig ikke forventet dette i starten av sesongen. Troen kom gradvis etter hvert som vi begynte å vinne og være dominerende. Da sa vi til oss selv at vi kunne gjøre noe større enn å bare ha en god sesong og kvalifisere oss til Champions League, sier Xhaka.

Når den første festen er over, kan klubben fortsette jakten på flere titler. Leverkusen er klar for den tyske cupfinalen, og klubben har også ett bein i semifinalen i Europa League.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.