Mikkel Hansen avslutter karrieren: Dette skal han nå

11/04/2024 19:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Håndball legenden snakker ut om fremtiden.

Etter nesten to tiår i toppen av dansk og internasjonal håndball, sier Mikkel Hansen farvel til sporten som har formet det meste av livet hans.

Den ikoniske håndballspilleren, som har prydet banene med sitt ubestridelige talent og lidenskap, kunngjorde sin beslutning om å trekke seg fra Aalborg Håndball på slutten av sommeren, til tross for ett år igjen av kontrakten.

Avgjørelsen markerer ikke bare slutten på et imponerende kapittel i dansk idrett, men også starten på et nytt eventyr for Hansen.

– Når jeg er ferdig, skal jeg bruke tid på å slappe av. Det har vært 19 intense år med mange kamper og reiser. Så først og fremst handler det om å være far til mine barn og mann til min kone. Jeg må roe ned litt – og så sakte finne ut hva jeg vil, deler Hansen i et åpenhjertig intervju med B.T.

Men det er ikke bare harpiks og joggesko som har holdt Hansen opptatt. Håndballstjernen er også opptatt med ulike forretningsmuligheter.

– Jeg har brukt litt tid på det, ja. Jeg må fortsatt finne ut hva annet jeg skal gjøre. Det må i hvert fall være noe jeg synes er gøy. Og jeg er ikke i tvil om at jeg skal klare å levere en god jobb, sier Hansen om sitt engasjement i ulike selskaper utenfor håndballbanen.

Selv om fremtiden er usikker, er Hansen åpen for nye utfordringer og muligheter, som kan inkludere roller som coach, TV-ekspert eller fortsatt entreprenørskap.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.