Mikkel Hansen ute på ubestemt tid

10/03/2024 22:00

Sofie

Sport
Foto: Shutterstock
Håndballen har vært på pause en stund for Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen er ute på ubestemt tid, noe som betyr at Aalborg Håndball må prøve å klare seg uten den rutinerte bakspilleren i de kommende kampene.

Det er klubben selv som har bestemt at Mikkel Hansen ikke skal spille kamper akkurat nå. Slik skriver BT via Nordjyske.

Aalborg Håndball begrunner den store avgjørelsen med at Mikkel Hansen har hatt hofteproblemer; og de håper inderlig å ha ham klar før de går inn i siste del av sesongen.

- Han slitt litt med lysken etter EM, så det er ikke noe mer med det. Men vi har heller ikke råd til å sette folk i kampen hvis de er lettere skadet. Derfor sier Jan Larsen, direktør i klubben. , til BT

Direktøren påpeker videre at flere av spillerne har skavanker for øyeblikket og at det ikke vil være verdt å risikere at en eller flere ble skadet over lengre tid.

Tilbake snart

Mikkel Hansen har en CV som taler for seg selv.

Han har vunnet et hav av medaljer med Danmark, og i tillegg har han vunnet prisen som verdens beste håndballspiller tre ganger. Selv om han er 36 år i dag, beviste han under EM at det fortsatt er nok av mål igjen i ham.

I finalen, som Danmark dessverre tapte, scoret han ni mål.

Derfor krysser naturligvis også Jan Larsen fingrene for at den danske stjernen er tilbake på banen om ikke lenge, noe han også ser på som ganske sannsynlig:

"Det er ingenting som tyder på at han ikke kan spille over en lengre periode, men han har slitt med en overbelastningsskade, og det må vi ta vare på. Så han må sitte ute."