Møtte ikke opp til kamp: 20 åring ble funnet død i leiligheten sin

15/05/2024 17:00

Emma

Sport
Foto: Worcechester CCC
Foto: Worcechester CCC
20 åringen ble funnet død.

Bare det 20 år gamle crickettalentet Josh Baker møtte ikke opp til avspark mot Somerset onsdag.

Fraværet fikk naturlig nok alarmklokkene til å ringe hos lagkameratene, og etter flere mislykkede anrop til Worcechester-kasteren fant vennen en livløs Josh Baker i avdødes leilighet.

Det skriver Daily Mail.

Nyheten om Joshs død har etterlatt oss alle knust. Josh var mer enn en lagkamerat; Han var en integrert del av vår cricketfamilie. Vi kommer til å savne ham veldig.

– Våre tanker går til Joshs venner og familie, sier Ashley Giles, administrerende direktør i Worcechester CCC, der Josh Baker spilte.

Den talentfulle cricketspilleren hadde spilt en kamp dagen før.

Han ble profesjonell i 2021 og spilte 22 kamper på aller høyeste nivå, hver over tre dager, mens han også har vært aktiv på Englands U19-landslag.

På dette tidspunktet er ingen dødsårsak kunngjort.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.