Nå blir det enda vanskeligere for Jonas Vingegaard

23/04/2024 13:40

Emma

Sport
Foto: Gil Corzo/Shutterstock
Foto: Gil Corzo/Shutterstock
Nå blir det enda vanskeligere å bli nummer 1 for Jonas Vingegaard.

"Hei alle sammen, det er på tide å forlate sykehuset for meg. Jeg vil takke personalet for at de tok godt vare på meg. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har fått mange meldinger, gaver og tegninger. Det varmer! Nå er det på tide å bli helt frisk."

Dette var meldingen forrige tirsdag fra den ydmyke Glyngore-gutten i et innlegg fra Team Visma Lease a Bike on X.

Du kan se et innlegg nederst i denne artikkelen...

Dette var Jonas Vingegaards første ord til publikum etter den voldsomme krasjen, som for tiden sår tvil om han vil være i salen når årets utgave av Tour de France starter.

Det skriver Ekstra Bladet.

Selv om detaljene fra Jonas Vingegaard-leiren i kjølvannet av den voldsomme krasjen i Baskerland rundt har vært sparsomme, kunne den danske sykkelstjernen skrives ut fra sykehuset for en uke siden, hvor han hadde vært innlagt på sykehus siden han var involvert i en svært alvorlig krasj på etappe 4 av det prestisjetunge rittet.

Og alt kommer med en pris.

Det har den danske sykkelstjernen fått kjenne på etter at han måtte trekke seg fra Baskerland Tour og se rivalen Tadej Pogacar sette alle i veggen i Liège-Bastogne-Liège.

Dette har åpenbart økt gapet mellom de to sykkelstjernene på verdensrankingen. For selv om Jonas Vingegaard fortsatt holder på andreplassen, har Tadej Pogacar forlenget ledelsen. Hans totale poengsum er nå 6558 mot Jonas Vingegaards 5970,5.

Den danske sykkelstjernen kan berolige seg med at den belgiske sykkelstjernen Remco Evenpoel også har måttet beholde roen etter at han også havnet på asfalten i Baskerland rundt.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.