Nicklas Bendtner må gi opp salget av luksusvilla

05/07/2024 21:00

Emma

Sport
Foto: Review News / Shutterstock.com
Foto: Review News / Shutterstock.com
Nicklas Bendtner har gitt opp salget av boligen inntil videre.

Den tidligere landslagsstjernen på det danske fotballandslaget, Nicklas Bendtner, har måttet kaste inn håndkleet etter mer enn to år, hvor han har forsøkt å selge sitt nordsjællandske herskapshus på 427 kvadratmeter og en imponerende tomt på 22.071 kvadratmeter.

Det skriver B.T.

Den skyhøye prisen på 35 millioner kroner har ikke tiltrukket seg en kjøper, og derfor er boligen nå fjernet fra markedet.

Nicklas Bendtner kjøpte eiendommen i 2020 for 12,9 millioner danske kroner. Etter en omfattende renovering og en forvandling til et luksushjem, ble det hele lagt ut for salg gjennom megler Ivan Eltoft, som beskrev huset og de naturskjønne omgivelsene med vakre setninger.

Likevel har salget vært en tøff nøtt å knekke.

Nicklas Bendtner er absolutt ikke hjemløs, for i tillegg til luksusvillaen på Nordsjælland har han og kjæresten, Sus Wilkins, en romslig leilighet på 186 kvadratmeter i sentrum av København for 9,5 millioner danske kroner.

Eiendommen på Nordsjælland er bare en av flere på Nicklas Bendtners boligeventyr

Tidligere har han lykkes med å selge en leilighet i København raskt, mens et hus i Trondheim i Norge tok tre år å bli kvitt. Den gang ble den norske boligen kjøpt for 13,5 millioner danske kroner, men måtte selges for 12,6 millioner danske kroner.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.