Nora Mørk i vanvittig drama: Avslører spesiell beskjed

16/05/2024 13:06

Emma

Sport
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Onsdag var det et stort håndballdrama.

Her ble Team Esbjerg klar for den danske mesterskapsfinalen etter et straffekast mål av den norske superstjernen Nora Mørk.

Målet om å gjøre det 33-33 var hennes aller første handling i kampen. Iskald. Bokstavelig.

Team Esbjerg-trener og kvinnelandslagstrener Jesper Jensen ble neppe overrasket - for han hadde et bakenforliggende motiv i å ha den skadde Mørk med seg, sier han til B.T.

"Hun er bare en sånn type spiller," ler han og legger til:

"Vi sto der ute ute, og rett før fløyta ble blåst for det straffekastet, sier jeg til Henny Reistad at det ikke er den verste spilleren du kan legge den ballen i hendene på i den situasjonen."

"Jeg vet at hun ikke hadde varmet opp og ikke var frisk, men i den situasjonen handler alt om hodet. Og ikke armen. Men hun har begge deler. Vi var ganske komfortable med det. Hadde hun brent, hadde jeg ikke valgt annerledes. Det hadde vi tenkt på. Derfor var hun på benken i begge kampene, i tilfelle hun måtte gå inn og skyte en avgjørende straffe."

For Jesper Jensen var avansementet til DM-finalen ekstra stort, fordi laget har været uten Henny Reistad, Nora Mørk, Marit Røsberg, Mette Tranborg og Kathrine Heindahl i semifinalene.

Det betyr mye. Når vi går noen år frem i tid, er det ingen som husker at vi ble rammet av skader på dem. Folk ville bare se Esbjerg ikke nå finalen. Så kan det godt være at vi spilte bra og vant seriespillet, men da det gjaldt, bommet de. Men det blir ikke sånn. Nå som vi har vunnet, betyr det så mye for oss.

Team Esbjerg møter enten Odense eller Nykøbing Falster Håndbold i finalen.

Sistnevnte tvang overraskende Odense til en tredje og avgjørende semifinale.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.