Norsk ishockeystjerne døde 31 år gammel

06/05/2024 12:00

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ishockeyverden er i sjokk etter nyheten om at en av landets store ishockeyprofiler plutselig er dø.

Alexander Reichenberg er død bare 31 år gammel, melder klubben hans Lillehammer søndag.

«Det er med stor sorg Lillehammer Ishockeyklubb i dag har mottatt meldingen om Alexander Reichenbergs bortgang», skriver klubben.

Dødsårsaken er fortsatt ukjent.

Dette skriver blant annet Dagbladet og NRK .

"Det er utrolig trist å tenke på at han aldri kommer til å høre de rytmiske ropene fra publikum i Eidsiva Arena, og at vi som satt på tribunen ikke vil se spilleren med det store smilet, den ekstra finessen eller det harde skuddet fra sirkel i maktspillet."

"Hvil i fred, #61. Du vil alltid bli husket som en kunstner. Våre tanker og kondolanser går til din familie, dine kjære og dine lagkamerater", fortsetter klubben.

Alexander Reichenberg beskrives som en klubblegende som også i mange år har hatt en høy profil på det norske landslaget, som han har vært med i både VM og vinter-OL for.

Han har også vært utenlandsproff i både Sverige, Tsjekkia og Østerrike.

Så sent som 3. mai skrev Nitten.no at Reichenberg var i kikkerten til en dansk ishockeyklubb, uten å navngi ham.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.