Norsk stjernepar ble foreldre: Nå gjør Amalie Iuel comeback

19/04/2024 07:51

Emma

Sport
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Et av Norges største friidrettsnavn gjør comeback.

Den norske hekkeløperen Amalie Iuel skal i aksjon for første gang på over halvannet år når hun deltar i et 400 meter hekkeløp under Continental Gold Tour i Kenya lørdag.

Det skriver VG.

Årsaken til de mange månedene borte fra friidrettsverdenen skyldtes imidlertid lykkelige omstendigheter.

For 30 år gamle Amalie Iuel, som er født i Danmark, men siden har valgt å representere Norge, ble mor i september.

Sammen med sin forlovede, Aksel Lund Svindal, som hun har vært sammen med i snart fem år og som er en av de mestvinnende skistjernene i Norge noensinne, ble de foreldre til en liten gutt.

Og derfor blir det spesielt for Amalie Iuel når hun for første gang må klare seg uten sønnen flere dager på rad.

– Det kommer til å gå bra. Det er verre for meg enn for ham, for han er i trygge hender, sier hun til VG, før hun beskriver lørdagens retur.

– Jeg kjenner nervene sterkt på trening, og jeg tenker mye på hvordan det blir å løpe for første gang på lenge. Det kommer til å bli rart.

Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal forlovet seg i oktober.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.