Stjerneutøver deler trist nyhet: Har ryket akillessenen

19/06/2024 15:00

Emma

Sport
OBS Arkivfoto/Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto/Foto: Shutterstock.com
Han står nå foran en langvarig rehabilitering.

Dessverre får vi ikke se verdens raskeste mann i full galopp med det første.

Friidrettsikonet Usain Bolt har fått en uventet utfordring etter å ha deltatt i en veldedighetsfotballkamp til fordel for Unicef.

Bolt, som er kjent for sin imponerende fart på banen, var en del av et stjernespekket lag som spilte mot England på Stamford Bridge. Dessverre resulterte kampen i en alvorlig skade for den tidligere verdensmesteren.

Under den begivenhetsrike fotballkampen løper den tidligere engelske landslagsspilleren Jermaine Defoe mot Usain Bolts mål. Usain Bolt, som på dette tidspunktet spiller midtstopper, løper bort til engelskmannen for å takle ham, men i stedet for å gjøre en takling, faller han på gresset med store smerter.

Du kan se en video av situasjonen under artikkelen.

Det ble snart klart at skaden var alvorlig, og derfor ble Bolt båret ut på en båre med en skinne rundt beinet mens han mottok applaus fra tilskuerne. På sin Instagram-profil kunngjorde Bolt senere at han hadde brukket akillessenen.

Før skaden klarte Bolt å bidra til kampen med en fin assist til Alessandro Del Piero, men etter den uheldige hendelsen ble han tvunget til å bli byttet ut.

Veldedighetskampen, som England vant 6-3, var ellers preget av godt humør og imponerende spill fra begge lag. For England scoret Joe Cole, Jermain Defoe, Theo Walcott, Ellen White og to ganger Steven Bartlett. I Bolts lag var det Eden Hazard, Billy Wingrove og Alessandro Del Piero som fant veien til nettet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.