Superstjerne spøker med rival: "En offentlig hemmelighet"

28/04/2023 16:50

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han ble en fanfavoritt og synonymt med Ferrari i Formel 1 på nesten rekordtid.

Men et spektakulært teambytte som kan snu opp ned på hierarkiet, kan brygge i motorsportens kongeklasse.

Uansett vil ryktene om et fremtidig samarbeid mellom superstjernen Charles Leclerc og Ferraris erkerival Mercedes ikke dø.

Selv om Leclerc har kontrakt med det ikoniske italienske laget ut 2024, er det en «åpen hemmelighet» at partene snakker sammen.

Det skriver Mirror.

Ifølge den italienske Formel 1-journalisten Leo Turrini kjenner alle fra «Maranello til Det indiske hav» til praten mellom Leclerc og Mercedes.

Hvis monegaskeren overraskende skal fullføre en overgang til det tyske laget, vil det umiddelbart kreve syv ganger verdensmester Lewis Hamilton å enten avslutte karrieren eller finne et annet lag.

De to verdensstjernene kan til og med ende opp i en spektakulær byttehandel, ifølge mediet.

På Formel 1s tredje store team, Red Bull, har praten selvsagt blitt lagt merke til. Teamets motorsportrådgiver, Helmut Marko, trekker frem en såkalt ytelsesklausul i Leclercs kontrakt som kan bli svært viktig.

En klausul som kan åpne døren for Leclerc til å bytte til Mercedes før hans nåværende kontrakt utløper hvis Ferrari ikke presterer godt nok.

Ferrari-stjernen fortalte Sky Sports tidligere i år at han elsker Ferrari og ikke snakker med andre lag.

– Men vi får se hva fremtiden bringer, sa han den gang.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.