Tragiske nyheter for Mathias Gissel

01/02/2022 15:28

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mathias Gidsel, som ble skadet i Danmarks EM-bronsekamp mot Frankrike, har fått forferdelige nyheter.

GOG-profilen Mathias Gidsel har i dag (tirsdag) fått sitt høyre kne skannet etter at han ble skadet i bronsekampen under EM i Ungarn. Det skriver håndballklubben GOG i en pressemelding.

Skanningen har vist at han har skadet det bakerste korsbåndet, som ikke krever operasjon, men betyr en rehabiliteringsperiode er på omkring 4-6 måneder.

– Jeg er selvfølgelig veldig lei meg for situasjonen. Vi er i ferd med en fantastisk sesong i GOG med mange spennende kamper på programmet. Det er så synd at jeg ikke kan være en del av det. Men nå vil jeg fokusere 100% på opptrening og få et sterkt kne igjen, sier Mathias Gidsel i en pressemelding fra GOG.

Med utsikter til en rehabiliteringsperiode på 4-6 måneder er det lite sannsynlig at Mathias Gidsel kommer tilbake denne sesongen. Den unge håndballstjernen må derfor hjelpe lagkameratene fra sidelinjen.

– Det er åpenbart et stort slag for hele laget. Våre tanker er mest av alt med Mathias, som er i en vanvittig fin periode. Nå får han muligheten til å hvile, ta vare på kroppen og genopptrene kneet. Og så er jeg sikker på at han kommer sterkere tilbake, han har en lang og fantastisk karriere foran seg, sa GOG-trener Nicolej Krickau.