13/09/2021 10:07

Emma Sletta

Sport
Dette bilde er ikke fra noen av de omtalte stevnene. Foto: Shutterstock.com
Karsten Warholm vant sitt andre stevne på bare fire dager, på Olympiastadion i Berlin.

Det ble ikke NM-deltakelse på den ferske Diamond League-mesteren Karsten Warholm denne helgen.

Søndag var han derimot på plass i Berlin for å delta i det tradisjonsrike ISTAF-stevnet på den legendariske Olympiastadion i Berlin, hvor han løp spesialdistansen 400 meter hekk.

Det endte med seier til Warholm med tiden 48,08.

25-åringen, som også vant Diamond League-troféet torsdag, sikret dermed sin andre seier på fire dager.

Etter torsdagens Diamond League-triumf fortalte Warholm til TV 2 om sitt spesielle forhold nettopp den arenaen, hvor han også tok EM-gull i 2018.

”Det er et stadion som betyr mye for meg. Det var den første store stadion jeg så. Da jeg gikk på ungdomsskolen var jeg der på tur med min morfar som nå er gått bort”.

Warholm sa at Olympiastadion derfor har en spesiell plass i hjertet hans.

”Når jeg kommer dit får jeg en spesiell følelse og tenker på da vi var der sammen. Det er et godt minne og jeg får en god følelse når jeg kommer tilbake hitt”, sa han.

Nå gjenstår ett stevne kommende helg, før Warholm avslutter sesongen.

”Jeg skal til Bergen for å hylle en mann som jeg synes gjør en fantastisk jobb, og det er Trond Mohn. Jeg skal løpe 300 meter på Trond Mohn Games. Det er en viktig sak for meg”, sa han til TV 2.