Varm ferie på den franske rivieraen: Så mye penger koster det Haaland per uke

17/06/2024 14:16

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Det er ikke spart på noe for Erling Haaland og vennene hans.

Mens mange av de andre store fotballstjernene løper på banen til sommerens EM og Copa America, har Erling Haaland og resten av det norske landslaget reist på sommerferie.

De kvalifiserte seg ikke til sommerens finale, akkurat som våre andre nordiske naboer Sverige og Finland heller ikke gjorde.

For Erling Haaland har imidlertid ikke skuffelsen over dette sendt ham inn i en svekket tilstand under dyna - han nyter sommerferien til det fulle i luksuriøse omgivelser på den franske rivieraen.

Haaland har leid den imponerende 30 meter lange yachten Basilic i Saint Tropez, et populært tilfluktssted for de rike og berømte.

Det skriver Ekstra Bladet.

Her har han valgt at tilbringe sin tid på en eksklusiv ferie sammen med familie og venner.

Og det er ikke billig.

Leien for denne luksusyachten beløper seg til nesten en million kroner per uke. Det er et beløp de fleste vil heve noen øyenbryn for, men det samme kan nok ikke sies om en fotballstjerne som Haaland, som spiller for Manchester City for en ukelønn på 3,3 millioner kroner.

Har ville anlegg

Ombord på basilikaen er det ingen mangel på fasiliteter. Yachten har plass til opptil 11 overnattingsgjester, som kan nyte både et svømmebasseng og en bar.

For de som ønsker litt mer aktivitet, er det mulighet for snorkling eller ta en tur på en av de to jetskiene eller seabob som følger med yachten.

Haaland har også blitt observert på fest i det spanske paradiset Marbella tidligere i sommer.