Veteranen Modric blir Real Madrids helt mot Sevilla

26/02/2024 12:00

Mikkel Sletta

Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Luka Modric kom inn som en redningsmann fra benken.

Real Madrid er på vei mot det spanske fotballmesterskapet, og det kan den spanske hovedstadsklubben takke blant annet superveteranen Luka Modric for.

Den 38 år gamle kroaten ble hentet inn et kvarter tidlig i hjemmekampen mot Sevilla, og seks minutter senere scoret han det forløsende 1-0-målet som til slutt brøt gjennom gjestenes massive forsvarsmur.

Modric mottok ballen på kanten av 16-meteren og hugget den i nettet med et presist spark. Det var kampens eneste mål.

Inntil da hadde Sevilla vært ganske vellykket med en defensiv og vente-og-se-taktikk. Initiativet ble overlatt til hjemmelaget, som syntes det var vanskelig å skape store sjanser mot Sevilla-forsvaret ledet av mangeårig Real Madrid-kaptein Sergio Ramos.

Det så ellers ut som Real Madrid hadde fått en perfekt start da Vinicius Junior scoret etter ti minutters spill. Men dommeren ble kalt til videoskjermen og kansellerte hele treffet for frispark.

Etter det ble det en ensidig prestasjon, hvor Real Madrid hadde ballen i to tredjedeler av tiden, men manglet fantasien til å true gjestenes forsvar og den velspilte norske keeperen, Ørjan Nyland.

Den skadde stjernespilleren Jude Bellingham ble sårt savnet i Madrid-angrepet.

Sevillas eneste farlige forsøk kom like etter pause på en kjapp kontring. Etter et innlegg fra venstre fikk Isaac Romero foten på ballen, men sendte den utenfor Real-målet.

Med seieren er Real Madrid igjen åtte poeng foran Barcelona. Girona er ytterligere et poeng bak på tredjeplass, men har en kamp til gode og kan tette gapet.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.