Vill utvikling etter dødsulykke: Prøvde å stoppe begravelsen

28/02/2024 23:00

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne har forsøkt å stoppe begravelse av verdens raskeste maratonløper.

En sann tragedie rammet idrettsverdenen 12. februar da det viste seg at verdens raskeste maratonløper, Kelvin Kiptum, hadde blitt drept i en trafikkulykke.

Fredag skulle stjernen begraves, men hvis det var opp til en 22 år gammel kvinne ved navn Edna Awuor Otieno, ville fredagens begravelse ikke finne sted.

Hun har forsøkt å stoppe seremonien fordi hun hevder at Kelvin Kiptum er far til hennes lille jente på ett år og syv måneder.

Det skriver NTVKenya, ifølge Aftonbladet.

Avvist av retten

Edna Awuor Otieno forsøkte å stoppe begravelsen fordi hun vil ha en DNA-test tatt fra Kiptums kropp.

Hun hevder videre, ifølge kenyanske Nation, at Kiptum gjenkjente jenta som sin datter.

– Avdøde har tatt godt vare på oss som en del av familien frem til dødsulykken for to uker siden, sier hun.

Edna Awuor Otieno gikk rettens vei i et forsøk på å få Kiptums kropp til å forbli på Eldoret sykehus, men ble avvist av høyesterett torsdag.

Kvinnen og datteren har også blitt nektet adgang til fredagens begravelse.

Kelvin Kiptum var bare 24 år gammel, og i den samme trafikkulykken som tok livet hans, døde også treneren hans Gervais Hakizimana.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.