Apple-lekkasje avslører: Den nye iPhone vil bli enda større

12/05/2024 22:00

Sofie

Teknologi
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye iPhone får igjen en større skjerm.

Gjennom hele iPhones levetid har et svært omdiskutert tema vært størrelsen på skjermen. År etter år har telefonene vokst, og i de senere årene har det også blitt laget MAX-versjoner med enda større skjermer. Og nå blir de enda større.

Apple planlegger å endre skjermstørrelsene på deres kommende iPhone 16-modeller, ifølge nylige lekkasjer.

Dette er skrevet av det finske teknologimediet muropaketti.

Den største modellen, iPhone 16 Pro Max, vil ha en 6,9-tommers skjerm, mens iPhone 16 Pro vil ha en 6,3-tommers skjerm. For iPhone 16 Plus forventes skjermstørrelsen å være 6,7 tommer, og den vanlige iPhone 16 vil beholde sin 6,1-tommers skjerm.

Selv om skjermstørrelsene vokser, betyr ikke det nødvendigvis at de fysiske dimensjonene til telefonene blir vesentlig større. Dette er fordi kantene på skjermene er redusert, noe som gjør det mulig å utvide skjermen uten å gjøre telefonen mye større.

iPhone 16 Pro-modellene vil også fortsette å tilby skjermer med en oppdateringsfrekvens på 120 hertz, noe som gir en jevnere visuell opplevelse. Grunnmodellene iPhone 16 og 16 Plus vil imidlertid fortsatt være utstyrt med 60 hertz-skjermer.

I tillegg forventes iPhone 16 og 16 Plus å få en funksjon som tidligere kun var tilgjengelig på Pro-modellene: handlingsknappen. Begge modellene vil også ha en oppdatert kameralayout, hvor kameraene plasseres oppå hverandre.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.