Disse telefonenes batteri blir sakte ødelagt - sjekk tastaturet

26/04/2023 10:10

Emma

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En tastaturfeil tømmer stille batteriet til Android-telefoner selv når tastaturet ikke er i bruk, men heldigvis er feilen enkel å fikse.

Brukere oppdaget denne feilen da de la merke til at telefonens batterilevetid ble redusert raskere etter en programvareoppdatering.

Bemerkelsesverdig nok er det bare Samsung Galaxy-brukere som opplever denne feilen, og nettopp Samsung Galaxy S21 var den mest populære Android-telefonen i Danmark per november 2022.

Problemet oppstod etter utgivelsen av Samsung One UI 5.1-oppdateringen og skyldes et problem med Samsung Keyboard-appen.

Samsung har bekreftet dette og anbefaler brukere å oppdatere telefonene sine til versjon 5.6.10.31 eller nyere for å løse problemet, selv om de bruker en alternativ tastaturapp.

Slik kan du sjekke

For å forbedre Android-telefonens batterilevetid ytterligere, kan man sjekke en liste over apper som forårsaker batteriproblemer ved å gå til Innstillinger > batteri > batteribruk.

Dette gir en oversikt over hvor mye batteri forskjellige apper har brukt de siste 24 timene, og hvis en app bruker for mye strøm, bør du vurdere å slette den. iPhone-eiere kan finne en tilsvarende liste ved å gå til Innstillinger > batteri.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.