Endrer flere funksjoner: WhatsApp med stor oppdatering

22/05/2024 05:00

Emma

Teknologi
Foto: Shuttertsock.com
Foto: Shuttertsock.com
Blant annet vil det være fokus på brukernes muskelminne.

WhatsApp er en populær direktemeldingsapp som lar brukere sende tekstmeldinger, foreta tale- og videosamtaler og dele bilder, videoer og dokumenter med andre.

Appen ble først lansert tilbake i 2009 av Jan Koum og Brian Acton, to tidligere ansatte i Yahoo.

En av nøkkelfunksjonene til WhatsApp er at den bruker internettforbindelsen på en smarttelefon eller datamaskin til å sende meldinger og ringe, noe som kan være et billigere alternativ til tradisjonelle tekstmeldinger og telefonsamtaler som bruker mobilnettverk.

Dette har gjort WhatsApp spesielt populært i områder med høye SMS-kostnader og hvis du kommuniserer med andre fra utlandet.

Det skriver Executive.

«Muskelminne»

WhatsApp lanserte en oppdatert versjon av plattformen deres på fredag.

Denne oppdateringen inneholder noen av de nyeste funksjonene som har blitt rullet ut i løpet av de siste månedene, samt forbedringer av brukerelementer som navigasjonsfeltet og filmenyen.

Med denne oppdateringen har selskapet tatt hensyn til brukernes vaner og "muskelminne" for å sikre at opplevelsen forblir ubrutt.

De har forsøkt å opprettholde enkelhet og hastighet ved bruk av appens forskjellige verktøy.

Meta, morselskapet bak Facebook, Instagram og WhatsApp, påpeker at disse endringene er designet for å gi WhatsApp et "friskt og moderne utseende uten å gå på kompromiss med kjernefunksjonaliteten."

WhatsApp i «nesten» nye klær

Ifølge den spanske avisen 'El Economista' inkluderer noen av de betydelige nye funksjonene en oppdatert fargepalett som fortsatt respekterer appens ikoniske nyanse av grønt, sammen med en forbedret bruk av nøytrale farger.

Appen har også forbedret sin mørke modus med høyere kontrast og dypere toner for å redusere belastningen på øynene, og ikonene for de forskjellige appfanene som chatter, nyheter, status og samtaler har fått en moderne oppdatering.

For Android-brukere inkluderer endringene en flytting av søkefeltet til bunnen av skjermen, og bringer fanene på hovedskjermen nærmere brukerens fingre for økt tilgjengelighet.

Videre er nye chatfiltre lagt til øverst, inkludert gruppe- og uleste filtre.

For iOS-brukere introduserer den nye versjonen et redesignet vedleggsdesign med en utvidbar skuff som forbedrer visningen av alternativer for sending av multimediefiler, søk og deling av dokumenter.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.