Flere iPhone-brukere kan se frem til å få 1000 kroner fra Apple snart

27/02/2024 07:00

Emma

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et stort antall iPhone-eiere kan se frem til å få et betydelig beløp inn på kontoen.

Det har ikke gått noens nese forbi at det har gått en sak rundt om at Apple som bevisst bremser eldre telefoner.

Og nå er det nytt.

Flere av dem som eide en iPhone før desember 2017 kan snart ha krav på utbetaling fra Apple, som har gått med på å betale over 11 millioner dollar (cirka 76 millioner danske kroner, red.anm.).

Det skriver CTV News.

Forliket kommer i kjølvannet av påstander om «ytelsesbegrensende funksjoner» og «feil som gjør at telefoner eldes for tidlig».

Selv om Apple nå har gått med på å betale ut en heftig sum til et hav av iPhone-eiere, innrømmer de ikke at det er sannhet i de voldsomme påstandene:

«Forliket er ikke en innrømmelse av ansvar, forseelser eller forseelser fra Apple, som benekter påstandene rundt det», skriver selskapet.

Kanadiere som eide følgende enheter, kan få så mye som $ 150 (litt over $ 1000) via telefon:

  1. Apple iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, SE, med iOS 10.2.1 eller nyere installert eller lastet ned før 21. desember 2017

  2. Apple iPhone 7 eller 7 Plus med iOS 11.2 eller nyere installert eller lastet ned før 21. desember 2017

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.