Fyr avslører: Slik fikk jeg date på bare 1 time med ChatGPT

05/06/2024 09:00

Emma

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En fyr har avslørt hvordan han brukte ChatGPT til å score en date. Ikke bare det, han fikk en avtale gjort på mindre enn en time.

En mann har avslørt hvordan han på bare en time klarte å få en date ved hjelp av ChatGPT. Selv har han avslørt at han brukte den kunstige intelligensen til å fremstå mer sjarmerende.

Noen har rost tjenesten for å være den "ultimate wingman", men andre mener at å bruke den er uærlig. Selvfølgelig handler det hovedsakelig om å ikke vise ditt sanne jeg hvis du bruker ChatGPT til å generere meldingene dine.

Håpefulle single bruker verktøyet for å få telefonnumre fra kvinner de ønsker å ta med på en date. For noen kan det være at de mangler selvtillit og ser på ChatGPT som den beste måten å holde en god samtale gående på.

En mann bestemte seg for å teste tjenesten på Tinder, hvor han blant annet fikk hjelp til å skrive dikt og romantiske meldinger for å se hvor vellykket han ville lykkes med den. Tjenesten genererte det perfekte svaret for Tyler, som lette etter en date på den populære datingappen.

Det viste seg at det var en god idé å sette sin lit til ChatGPT da han fikk seg en times date. Han har i ettertid delt sin erfaring på TikTok, hvor han har snakket om hvordan han brukte tjenesten til sin fordel.

"Du må bruke alt til din fordel i konkurranseatmosfæren vi kaller Tinder," sa den unge mannen på TikTok.

Da ChatGPT ble spurt: «Kan du hjelpe meg med å få Tinder-dater?», kom systemet med en rekke tips som kunne forbedre mannens sjanser til å få en date. Ikke bare det, det opprettet også en hel profil og sveipet til høyre på de 'mest passende' kontoene.

En annen TikTok-bruker delte hvordan ChatGPT skrev et helt dikt til en kvinne han ønsket å invitere på date. Det viste seg også å være en suksess, da hun var veldig glad for å ha mottatt diktet.

– Herregud. Jeg har aldri opplevd en fyr som skrev et dikt til meg. Det er så søtt. Å, herregud. Jeg elsker det», var kvinnens svar.

Det som kan virke som harmløse råd fra en kunstig intelligens, har imidlertid også skapt bekymring blant andre. Flere har uttrykt at bruk av AI i forbindelse med dating skaper en falsk oppfatning av mennesker, da de ikke viser sitt sanne jeg på datingappen.

Av denne grunn er det også mange som er imot det. Om du er imot det, er helt opp til deg å finne ut. Det er imidlertid vanskelig å forestille seg at det ikke er mange som har valgt å omfavne ChatGPT slik at de kan bruke den populære tjenesten til et formål som dette.