Google Chormecast med Google TV får årets tredje oppdatering

18/04/2024 17:00

Emma

Teknologi
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Brukere kan se frem til visse forbedringer.

Chromecast med Google TV vil motta sin tredje programvareoppdatering i 2024, som gir forbedret sikkerhet og er viktig for å holde enheten beskyttet mot hackerangrep.

I følge 9to5Google inkluderer den siste oppdateringen, merket med versjonsnummer STTL.240206.002, sikkerhetsoppdateringen fra mars 2024, noe som understreker viktigheten av å holde enheten oppdatert.

Det skriver androidplanet.

Denne oppdateringen, som er relativt liten på 72.55MB, introduserer ikke nye funksjoner, men er designet for å forbedre ytelsen og sikkerheten til enheten.

Foreløpig er oppdateringen bare tilgjengelig for 4K-versjonen av Chromecast med Google TV, mens eiere av HD-utgaven må vente litt lenger.

Slik gjør du:
  1. Gå til profilbildet ditt på Chromecast med Google TV, og velg deretter «Innstillinger».

  2. Naviger til 'System > om > systemoppdatering';

  3. Chromecasten din vil nå sjekke om oppdateringer er tilgjengelige.

  4. Last ned og installer den nyeste versjonen.

Selv om oppdateringen ikke bringer nye funksjoner til bordet, er de medfølgende feilrettingene og ytelsesforbedringene avgjørende for å sikre en jevn og sikker brukeropplevelse.

Denne vedlikeholds oppdateringen er en del av Googles kontinuerlige arbeid for å sikre at mediespillerne deres fungerer optimalt. Mens Chromecast med Google TV har fått kritikk for sin relativt trege maskinvare, sirkulerer rykter om en ny, raskere versjon av enheten som ennå ikke er offisielt annonsert av Google.

For brukere som ikke prioriterer høy oppløsning eller som fortsatt eier en eldre HDTV, skiller Chromecast med Google TV (HD) seg ut som et rimelig alternativ til 4K-modellen. Med en prisforskjell som gjør HD-versjonen betydelig billigere, tilbyr Google et attraktivt valg for forbrukere som søker en økonomisk vei til streaming og smart TV-funksjonalitet uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.