iPhones har en hemmelig knapp på baksiden: Dette skjer når du trykker på den

04/07/2023 19:00

Emma Sletta

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Har du noen gang lurt på om det velkjente Apple på baksiden av iPhones har en funksjon eller bare er design?

Det viser seg at iPhone har en skjult knapp som kan gjøre omtrent alt, fra å aktivere Siri til å ta skjermbilder – du trenger ikke en iPhone 13, men du må finne funksjonen først.

iPhone-brukere har blitt blåst bort av åpenbaringen om at telefonen deres har en hemmelig knapp som kan gjøre omtrent alt.

Apple-logoen på baksiden av iPhone kan se ut som om det bare er design, men det er faktisk en hemmelig knapp som kan aktivere mange forskjellige funksjoner. Kjent som 'Trykk tilbake', kan du aktivere den ved å trykke på Apple-logoen to eller tre ganger for å aktivere en gitt funksjon.

Du må velge hva knappen gjør. Enten det er å endre volumet, ta skjermbilder eller låse startskjermen. Du kan til og med bruke den til å få tilgang til Siri-snarveier.

Gjør følgende for å få funksjonen til å fungere:

1: Gå til innstillinger

2: Velg tilgjengelighet

3: Velg berøring

4: Velg skriv ut på baksiden

5: Still inn ønskede funksjoner

Redaksjonen har testet funksjonen på 3 forskjellige iPhones; 1 8+, 1 XS og 1 12 Pro. Funksjonen fungerte på alle, selv om det var et deksel på en.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.