Løsningen mange har ventet på: Slik finner du telefonen når den er på lydløs

08/03/2024 12:00

Sofie

Teknologi
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har mobiltelefonen forsvunnet og lyden er dempet? Hvordan finne det enkelt og smart.

Den konstante jakten på en mobiltelefon som mesterlig har gjemt seg bort kan gjøre selv den mest tålmodige personen gal – en telefon som har forsvunnet sporløst og gjemmer seg i stillhet som om det var Houdini selv.

Men bekymring er unødvendig, for Daddy-cool.gr tilbyr løsninger som kan få selv den beste skjulte telefonen til å avsløre sin plassering med et høyt "Jeg er her!"

Slipp letingen fra fortiden når telefonen var gjemt under en pute, bak sofaen eller til og med i kjøleskapet (vi har alle gjort det) og du ikke kunne kalle det på grunn av den irriterende stille modusen.

Det finnes nå enkle, men effektive, metoder for å gjenforene deg med din elektroniske følgesvenn, uansett hvor den har valgt å gjemme seg.

For de med en Android-enhet er løsningen en virkelig godbit: Google Device Manager. Denne geniale funksjonen lar deg sende et signal fra hvilken som helst Internett-tilkoblet enhet som får mobilen din til å ringe på høyt volum – selv i stille modus.

Bare logg på Gmail-kontoen din via android.com/devicemanager, velg den lagrede enheten og klikk "Ring". Og som magi, vil telefonen avsløre den skjulte plasseringen.

For de som bruker iOS, er det en lignende magisk løsning. Apples «Finn min telefon»-funksjon gjennom iCloud lar deg utløse en lyd på enheten din, uavhengig av lydinnstillingene.

Alt som trengs er en annen iOS-enhet for å logge på iCloud-kontoen din, velge den lagrede telefonen og be den spille av en lyd. Den klare lyden vil lede deg direkte til din tapte skatt.

Men hva gjør du hvis disse teknologiene ikke er innen rekkevidde? Fortvil ikke, det er fortsatt håp. En mer ukonvensjonell, men kreativ metode er å bruke musikk.

Spill musikk eller en lyd fra en annen enhet og lytt etter den karakteristiske støyen som telefonen din produserer i takt med musikken. Dette kan være en underholdende, om enn uvanlig, teknikk for å finne telefonen din.

Så neste gang telefonen velger å gjemme seg, husk at det er flere strategier for å lokke den ut igjen. Enten du foretrekker en teknologisk løsning eller en mer kreativ tilnærming, trenger du ikke lenger å akseptere at telefonen din forblir skjult.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.