Mange har en gammel hjemme: Nå kan det være verdt mye penger

30/03/2024 09:00

Emma

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Hvis du har en i skuffen, kan det være penger å hente.

Mange av oss har gammel elektronikk liggende hjemme i skuffen. Ting som gamle iPhones, datamaskiner og iPods.

Nå viser det seg at gamle Apple-produkter kan være verdt utrolig mye penger.

Spesielt Ipods er i høy kurs akkurat nå.

Terapeak, et selskap som sporer collective priser på eBay, utgitt en studie på prisene på Apple-produkter etter iPod's avvikling. Den fant ut at klassiske iPod-er i originalemballasjen var priset som samleobjekter.

Selskapet opplyser at en U2 spesialutgave i november ble solgt for over 919.000 norske kroner. Videre viste det seg at helt siden Apple sluttet å selge varen, hadde prisen på den iPod-modellen steget betydelig. 

Det skriver TheGuardian.

Så hvis du har en gammel iPod liggende hjemme, sjekk hvilken modell det er. Noen gir mer penger enn andre.

En førstegenerasjons iPod classic kan gi deg ikke mindre enn 101.000 kroner, og har du en andre generasjon som fortsatt har tilhørende originalemballasje, kan du få 204.000 kroner for den.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.