Nå ryktes det at Samsung gjør det samme som Google og Apple

05/07/2024 15:22

Emma

Teknologi
Foto: Sybillla / Shutterstock.com
Samsung tar nå et skritt i den andre retningen.

Når nordmenn kan kjøpe nye telefoner, faller valget ofte på en av de tre gigantene Apple, Google og Samsung.

Selv om de tre har forskjellige telefoner og egenskaper, er det en ting de har til felles; for å tilfredsstille kunder og møte deres ønsker.

Derfor ser Samsung nå ut til å gå ned en sti som Apple og Google allerede har fulgt.

Samsung ser ut til å gjøre endringer i sin kommende Galaxy S25-serie ved å droppe Plus-modellen og fokusere på Galaxy S25 og S25 Ultra.

Det skriver det norske ITavisen.

Flyttingen kommer i kjølvannet av lignende endringer fra Apple og Google, som begge har justert sine produktlinjer.

Ifølge informasjon fra Androidheadlines.com har detaljer om de nye enhetene blitt funnet i Samsungs database, inkludert Galaxy S25 og Galaxy S25 Ultra, men ingen S25+.

Så det kan godt indikere at Plus-modellen er fjernet fra serien. Selv om kilden ikke er verifisert, styrker tilgang til en IMEI-database troverdigheten til kravet, noe som også virker sannsynlig med tanke på konkurrenters beslutninger.

Galaxy S25- og S25 Ultra-modellene identifiseres med spesifikke koder i databasen. Galaxy S25 vises som SM-S931B / DS, mens S25 Ultra er oppført som SM-S938B, SM-S938U, SM-S938N og SM-S9380, med "B" som står for global, "U" for USA og "N" for Sør-Korea.

Håper på salg av en annen modell

Endringen kan også være en strategi fra Samsung for å øke salget av deres mer avanserte Ultra-modell. Etter lanseringen av Galaxy S24-serien så Samsung en betydelig økning i forhåndsbestillinger sammenlignet med den forrige modellen, med over 65 prosent av kundene som valgte premiumvarianten, Galaxy S24 Ultra.

Dette skrev Samsung i en pressemelding den gang.

Det blir spennende å se om dette blir en realitet og hvordan markedet reagerer på endringene.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.