Viktig oppdatering for iPhone og iPad: Sikre din enhet nå

14/05/2024 14:33

redaktion

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå kommer en ny oppdatering.

En ny oppdatering er nå tilgjengelig for iPhone og iPad, anbefalt for å styrke enhetenes sikkerhet ved å tette kritiske sikkerhetshull.

Denne informasjonen kommer fra danske BT, som refererer til en advarsel utstedt av sikkerhetsselskapet Kruse Industries. Det skriver DinSide.

- Det er snakk om alvorlige sårbarheter som rettes med denne oppdateringen, noe som betyr at den bør installeres med det samme, heter det i sikkerhetsselskapets advarsel som ble publisert tirsdag.

Kruse Industries påpeker at oppdateringen lukker et kritisk sikkerhetshull i RTKit, som muligvis har vært utnyttet i målrettede angrep.

For å sikre din enhet, er det viktig å installere slike oppdateringer så snart de blir tilgjengelige fra produsenten. Du finner den nyeste oppdateringen til din iPhone eller iPad ved å gå til «Generelt» og deretter «Oppdatering» i innstillingene.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.