Google Chromes siste oppdatering Chrome 70

Google Chrome har gradvis blitt alles nye favoritt nettleser, og så fortsetter Google å forny nettleseren, slik at brukeren blir fornøyd.

Nylig har den nye Google 70-oppdateringen forskjellige fordeler og ulemper som vi vil se gjennom i denne artikkelen, slik at du enkelt kan få oversikt over den nye oppdateringen.

Kompatible operativsystemer

Chrome 70 er både kompatibel med Mac, Windows og Linus. Derfor kan de fleste nyte de nye oppdateringene når de bruker Google Chrome. Det som er viktigst med en nettleser er at de fleste potensielle kunder kan nyte det, og dette har Google - igjen - forsøkt å oppnå med denne oppdateringen.

Lett å logge inn - men ikke for lett

Med Chrome 69-oppdateringen, prøvde Google å gjøre det enkelt for brukerne å logge på alle sidene Google eier. Men ikke alle brukere var fornøyd med disse oppdateringene, og de gikk derfor litt i protest. Brukere fryktet at Google ville synkronisere all informasjon mellom selskapets eide nettsteder og Chrome-nettleseren.

Google har nå forsøkt å imøtekomme brukernes ønsker, og de har derfor slått av denne funksjonen i Chrome 70. Den nye funksjonen kalles "Tillat Chrome-pålogging." Google har nektet at det noen gang hadde til hensikt å synkronisere data mellom deres nettsteder.

Flere funksjoner for å logge inn

For å være sikker på om Google synkroniserer dataene dine eller ikke, har de lagt til en annen funksjon slik at du ikke føler deg utro. Du vil bli varslet av en "synkronisering av to" eller "ikke synkronisering". Dette lar deg få oversikt over hvilke brukere dataene dine synkroniserer med og hvilke som ikke gjør det. Google prøver å understreke at de ikke kjører hjørner med deg.

Vurdering av Google Chrome

De fleste vet om fordelene med Google Chrome, og de oppveier raskt ulempene med nettleseren. En ulempe med Google Chrome er bare disse bekymringene du kan få om personvern - hvor mye lagrer Google og hvor mye får du til å beholde for deg selv? Nettleseren er generelt veldig ivrig etter å lagre ulike data.

Google Chrome er rask, men ikke den raskeste nettleseren for å finne på markedet. Men generelt, det er ikke noe du vil merke hvis du er den generelle brukeren. Alt i alt kan man lett bli fornøyd.