4-åring mistet sin far som var politibetjent - men så stiller kollegaene opp på første skoledag

28/08/2016 17:15

webmaster

TV
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Alt sammen så den lille gutten vet at han ikke er alene.

Den amerikanske politibetjenten Justin Scherlen fra Armarillo-politiet i Texas, ble utsatt for en alvorlig bilulykke da han var på jobb i fjor høst. Justin Scherlen overlevde ulykken, men ulykken krevde også et liv med utallige operasjoner og gjenopptrening, for å kunne vende tilbake til det livet han hadde før ulykken. 

Det skriver Independent Journal.

Dessverre tapte Justin Scherlen den tøffe kampen i august i år, da han døde uventet på en familietur med kona og deres fire barn.

Familiefaren fikk derfor aldri mulighet til å oppleve tre av sine barns første skoledag – et stort øyeblikk for både barn og foreldre.
Derfor stilte Justin Scherlens kollegaer opp på ekstraordinært vis, da sønnen Jacksson forleden hadde sin første skoledag. Alt dette så den lille fireårige gutten forstod at han ikke var alene. 

Det rørende øyeblikket ble filmet på video, og det er nå gått viralt. Den lille gutten fikk klemmer av alle kollegaene til sin far, før han gikk inn i klasserommet til sine nye klassekamerater.

Videre tok betjentene også godt vare på fireåringens to eldre søsken – en bror og en søster – så de også visste at de ikke måtte være alene gjennom livets store øyeblikk, i følge Independent Journal. 

Bildet nedenfor viser broren og søsteren sammen med politibetjentene fra deres fars politistasjon.

Foto: Facebook