Bilist kjører forbi en søppelpose på landeveien: Får sjokk da hun ser den bevege seg

30/08/2016 11:15

Anniken Hauge

TV
Foto: Facebook
Foto: Facebook
- Noe var i live i den posen, og jeg visste bare at jeg var nødt til å få det ut, hva enn det var.

Da Malissa Sergent Lewis var på vei til jobb torsdag morgen, var hun litt sent ute.

Hun bestemte seg derfor for å ta en snarvei, og det viste seg å være en livreddende idé, skriver The Dodo

På en stille landevei oppdaget hun - selv om hun hadde det travelt - at noe ikke stemte. Det lå en søppelpose på veien, og hun tenke for seg selv "Så jeg akkurat at den beveget seg?".

- Jo tettere jeg kom, jo klarere ble det for meg at den beveget seg. Jeg kunne knapt fatte det. Noe var i live i den posen, og jeg visste bare at jeg var nødt til å få det ut, hva enn det var, sier Malissa Sergent Lewis.

Hun stoppet, tok frem mobilen, og filmet skapningen som var fanget i posen. Den beveget seg bortover mot bilen hennes.

Siden lærerinnen ikke visste om det var et farlig dyr i posen, gikk hun forsiktig i gang med oppgaven.

- Det var bundet en knute om posen, så jeg rev forsiktig av et hjørne og kikket ned i den. Det var en valp. Og han var virkelig glad for å se meg. Med en gang jeg åpnet den og han så lys, begynte han å logre med halen. Han visste at han var i sikkerhet. Jeg kunne ikke tro det, sier hun.

Valpen hadde et halsbånd på, men det var ingen informasjon på det om hvor han hørte til. Derfor bestemte Malissa Sergent Lewis seg for å ta valpen med seg. Hun la ham på fanget sitt og kjørte til jobben sin på skolen.

Her tok hun ham med inn.

- Rektor så meg og sa, "Du har med en hund!". Jeg svarte at det var en lang historie.

Artikkelen fortsetter under bildet

Hun ringte til sønnen sin som kom og hentet den, og tok den med hjem. Du hun var ferdig på jobb tok de valpen med til dyrlegen for å forsikre seg om at alt var i orden med den. Han ble vaksinert og virker heldigvis frisk.

Om hunden er blitt kastet ut av eieren sin eller stjålet og etterlatt, vites ikke. Myndighetene undersøker saken, en det er i følge henne ingen tvil om at noen har etterlatt hunden med vilje. Heldigvis fant hun den i tide.

Og nå har den fått et nytt hjem hos henne.