Desperat eier kaster seg inn foran pitbull da den går amok og angriper hjelpeløst offer

07/09/2016 12:15

Anniken Hauge

TV
Foto: YouTube
Foto: YouTube
- Hjelp meg, skrek den kvinnelige hundeeieren, som ikke slapp uskadet fra forsøket sitt på å befri sin firbente venn fra muskelhundens frådende kjeft.

En video på YouTube har skapt stor debatt hos hundeelskere.

I videoen kan man se hvordan en hund av rasen pitbull går amok og angriper en liten beagle, mens den sjokkerte hundeeieren kjemper for å befri sin firbente venn fra muskelhundens frådende kjeft.

Kvinnens desperate forsøk på å redde kjæledyret sitt, førte til at hun selv ble kom i klørne på den sinte pitbullen, som satt tennene i den hylende hundevennen.

- Hjelp meg, lød det ropende fra hundeeieren, som selv nedte med å krabbe rundt på alle fire på fortauet.

Den voldsomme episoden foregikk på gaten i Boston, og i opptakene kan man se hvordan flere forbipasserende forsøker å hjelpe den lille beaglen, mens den mannlige eieren av pitbullen kjemper for å få kontroll over hunden sin.

Raphael Fortin var sammen med kjæresten sin på vei til en konsert med gruppen Coldplay, da han hørte skingrende rop fra kvinnen. Han tok da frem mobilen sin og begynte å filme pitbullens blodige angrep på sin mindre artsfelle.

 

 

Selv om den lille beagle ble bitt i halsen, slapp den på mirakuløst vis levende fra det ufrivillige møtet med muskelhunden hvis eier nå påstår at han ble slått i ansiktet.

Knyttneveslaget fikk den trofaste hunden til å forsvare eieren sin ved å angripe den andre hunden, lyder forklaringen fra pitbull-eieren.

I klippet ser man hvordan en fotgjenger begynner å sparke pitbullen som nekter å slippe bittet sitt fra beaglen, men til slutt ble de to hundene skilt vekk fra hverandre.

31. juli la Raphael Fortin videoen sin ut på YouTube, hvor over 200.000 mennesker siden har sett det skremmende opptaket.

Han forklarer at da politiet ankom stedet valgte de å rette oppmerksomheten sin mot eieren av den lille hunden, mens pitbull-eieren ble overlatt til seg selv.

- Politiet så ikke ut til å bekymre seg så mye for ham. Kvinnen forlot stedet i en patruljebil. Jeg antar at hun ble kjørt til sykehuset, forklarer Raphael til The Daily Mail.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.