Emil på 16 år møter kjærestens onkel for første gang: Forhøret som følger gjør ham skrekkslagen

30/08/2016 09:30

Anniken Hauge

TV
Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Dere har vel ikke hatt sex?", spurte onkel Christian, da han tok en prat med niesens nye kjæreste, Emil. Nå er videoen sett av over 300.000.

Det kan ofte være nervepirrende å møte kjørestens familie for første gang.

For Emil Plith fra Randers i Danmark, ble det nærmest en angstfremkallende affære.

Forrige lørdag skulle han i svigerfarens bryllup. Før det ble han hentet på stasjonen av kjæresten Julie sin onkel og brudgommen, skriver Ekstra Bladet

Onkelen Christian Hornof - som med sin skallede isse og tatovering ser rimelig barsk ut på overflaten - hadde planlagt en liten overraskelse til familiens nyeste tilskudd.

Han og broren satt kameraet klart til å filme i frontruta, og introduserte seg som Emil Pliths kjærestes onkel. Kort tid etterpå begynner han å stille nærgående spørsmål.

- Dere har vel ikke hatt sex enda?, spør Christian Hornof 16-åringen.

- Jo, svarer tenåringen, som straks må ha angret å være såpass ærlig.

- Hun er jo ikke så gammel da. Er hun eldre enn deg? Hvor gammel er du?, sies det fra onkelen, mens Emil Plith tydelig kjenner på presset i baksetet av bilen.

"Shit, hva skjer nå"
Heldigvis var det bare en avtalt spøk mellom Christian Hornof og broren, som er faren til kjæresten Julie. De filmet episoden og delt den på Facebook etterpå.

- Jeg tenkte bare shit, hva er det som skjer, sier 16-åringen til Ekstra Bladet.

Både han og onkelen Christian er overrasket over den store oppmerksomheten videoen har fått.

- Broren min hadde fortalt meg at Emil var en søt og forsiktig gutt. Så ble vi enige om at vi skulle kødde litt. Men jeg hadde ikke trodd at han skulle svare så ærlig. Han ble visst skremt til sannheten, ler Christian Hornof.