Gutt slår og sparker etter en katt – senere angriper den tilbake

08/09/2016 21:45

Anniken Hauge

TV
Det kom han til å angre på...

En gutt som antas å være fem år gammel, ble tatt opp av et overvåkningskamera mens han kaster en katt inn i en busk og sparker etter den.

I klippet ser man barnet prøve å slå katten gjentatte ganger, utenfor eieren Neil Fishers hjem i Manchester, før han kaster den hardt inn i en hekk, skriver Daily Mail.

Femåringen hadde ikke regnet med at katten skulle ta hevn for hans voldsomheter. Etter åtte minutter fikk så katten Sky nok.

Artikkelen fortsetter under bildet

Katten gikk til motangrep og klorte gutten på halsen.

Heldigvis fikk Sky ingen alvorlige skader. Eieren påstår at han fikk døra slengt i ansiktet da han skulle konfrontere guttens foreldre. Den 35-prige eieren er rasende over at noen kan behandle et dyr på denne måten.

- Det sier mye om hvordan de er oppdratt. Jeg oppdaget det da jeg hørte katten mjaue og hyle, og jeg tenkte det måtte være en grunn til at hun gjorde det. Jeg gikk rundt hjørnet og så den lille gutten løpe av gårde, sier Neil Fisher.

Han legger til at det var hjerteskjærende å se et dyr han elsker bli behandlet uten noen som helst respekt.

Artikkelen fortsetter under bildet

I følge eieren vil ikke politiet gjøre noe med saken, da gutten ikke er straffemyndig.

-Folk har sagt til meg at barn som mishandler dyr, senere kommer til å mishandle mennesker. Det skremmer meg virkelig at noen kan gjøre noe slikt mot et forsvarsløst dyr, sier eieren.